eemsn ;)

TJABBA, kom nyss hem har varit coh solat med Emelie mysigt mysigt.  Imorgon så ska jag träffa Emelie och David förmodligen så om jag inte hinner blogga vet ni var jag hålelr hus hehe :)


bra att vara liten

hahaha gjorde nyss inbrott i mitt egna hus. Börja med att jag kom hem och inte hade nycklar lirte senare kommer min brosra och det visar sig att han helelr inte har nyckalar haha vi hitta ett öpet fönset det minsta av alla och väldigt högt upp. Men han lyfte upp och seriöst tryckte in mig haha. Larmet gick lite kul men men nu är vi inne iallafall. Dagen har spenderats med Elin och så träffade jag även Hampus.


orkar inte skriva...

Fredags: Kommer inte ihåg vad jag gjorde på dagen men på kvällen åkte jag och Elin först hem till torslan och sen hem till micke och hade party höhö:) Det var faktiskt riktigt kul inte haf så kul på länge. Förutom att en jävla brud skämmde ut sig TOTALT, men men glad att det inte var jag iallfall. Festen rulla på sen igen när hon hade dragit och vi hade riktigt skojj :) Sen gick jag och elin en jääävla bit och senare hoppa vi in i en taxi elin mot johan och jag mot hampus :)







orkar inte lägga in fler

 



Lördag: Lördag vakna jag hos Hampus drog tidigt på morgonen för att fixa håret, sen så blev de att träfaf elin senare mot kvällen. Hahaha mötte även upp johan mackan och robin åkte en sväng förbi stan för att kolla på bi runt 23.00 tiden men det var då stängt så vi  gick till 7-eleven och köpte kaffe och bulle haha. Tog senare pendeln hem. Elin mot johan jag mot hampus och mackan och robin drog nog hem. Haha kul lördag :P
Söndag: Vaknade hos hampus runt 12 tiden och drog senare runt 1 för att jag skulle till tyresö slott med familjen och senare till min farmor. Nu när jag kom hem från min farmor somnade jag på en gång och vaknade runt halv nio för då var det middag. Jupp så nu sitter jag här och ska förska sätta igång med lite matte eftersom det är prov imorgon jiipie !

ni måste hjälpa mig, vilkaa?

Jag vill ha alla så småningom ska ALLA dom här finnas i mitt rum :D !!!

Men vilka ska jag beställa nu ? Kanske två par(a)

diggar musiken högt

Tjabba kom nyss hem från skolan, slutade 10 i två men duktiga jag satt kvar till halv 4 :) Elin är påväg hit så ska gå ner och möta henne om ett tag så ska jag ta en räksalad i centrum gött:) Senare ikväll måste jag nog sätta mig och plugga eftersom jag har redovisning imorogn och har inte ens börjat höhö inte bra men men. Hörs senare kraam :)



i love you my broother :)

Till elins läsare

En sak jag inte kan förstå är hur folt ORKAR sitta och komentera onödiga inlägg, elelr tex göra svaller bloggar om bara REN bullshit! Om jag och Elin är vänner igen låt oss va de?! JA vi hade ett väldigt stort bråk, men det är löst. Vi hade våran tid ifrån varandra och kände båda två att vi sakna varandra. Och ja vi sa väldigt elaka saker till varandra vilket man gör när man bråkar. Men snälla sluta komentera något elak, tack coh lov att ni inte gjort det i min blogg än!!! Tror ni själva att ni gör elin glad genom att säga det ni nu sa för att vi är vänenr igen. Båda vi trodde att vi adrig mer skulel bli vänner och därför valde Elin att radera mig ur sitt liv? Vad 'r det men grejen. Jag coh Elin har varit med varandra snart en veckas tid håller inte tiden och VARJE dag har vi pratat om vårat bråk. Vi båda står för det vi sagt till varndra och om varandra vi erkänner exakt allt! Men varför måste NI lägga er i det är mellan mig och henne och inte henne. Och ni som nu läser henens blogg gör väll det ändå för ni ser upp till henne eller iallafall intresserade av hennes liv. OCH om ni stör er på att vi är vänenr läs varken hennes elelr min blogg då för vi är vänenr och det är något ni får acceptera! Va glad för våran skull, hon gör mig glad och jag gör henne glad. Låt oss må bra någon gång. Jag menar huuur mycket tar inte Elin alla andra före sig själv? Tänk efter innan ni/du skriver en sån jävla onödig komentar! Ta och väx upp. Tyck vad ni vill gör det men ni behöver inte säga de, man behöver inte alltid tala om allt man tycker och tänker. Och det spelar ändå ingen roll vi skiter i vad ni säger vi skiter totalt i vad andra tycker, tänker och säger om oss. Vi har varandra och det står vi båfa för. Acceptera eller dra helt enkelt!


härlig dag :)

tjatja bloggen hahaha :)
nej men orkar inte beskriva dagen idag faaktiskt har köpt nya otroligt vackra skor som jag ska ha till balen och pappa beställde nyss en klänning til mig *sweet* Dagen har spenderats med syster och mamma i stan och sedan med elin elin och abbe och nu på kvällen med Anna :) GREEEAT !!



slumpad bild, en kväll hos Alice :)

Lördags :)

 





Till elin



Vill inte säga förmycket här förutom att du anar inte hur glad jag är över att vi är vänenr igen.
Att få träfaf dig och se dig le och skratta igen gör mig så himla glad.
Att se att du har träffat en sån otroligt fin kille,
som gör dig så himla glad gör så att det sprids glädje i kroppen!
Jag har saknat dig så extremt!
Glöm inte du vi är döppta till att det alltid ska vara vi nu :)
Som jag ALLTID sagt jag älskar dig

Måndag.

Efter skolan åkte jag till Tyresö centrum och träffa Izabella och Anna tog en fika och snacka massa skit som vanligt. Sen drog jag mig då mot haninge sentrum och träffa Elin och hennes kompisar om man säger så Jättesöta:) Sen drog jag och Elin hem gick ut med hundarna och tog det lugnt:) Haha först stekte vi hamburgare och sen glass med varma hallon och chocklad till efterrätt MUMS! Senare så kom Hampus hit, han drog nyss.
Väldigt mysig dag :)

Imorgon så är vi då lediga från skolan MEN jag måste ändå upp KLOCKAN 8 för att vara hos läkaren i typ stan klockan 9 GUD VAD ROLIGT. Nej men sen ska jag och mamma köpa balklänning skor, smycken osv hehe tackar aldrig nej på att gå i stan med mamma och hennes bankomatkort :D!!!!
Sen efter hoppas jag ppå att få träffa min glade vän Elin Hultman :D!!

frågor/svar

Anonym om balklänning:
lång helt klart! det är bara bal ptvå gånger i livet, passa på ! :D kort har man alltid annars. Sen ve mvar killen i inlägget från din skola :)
Tack så mycket, funderar på att ha en lång och sedan byta till en kort så jag kan dansa GALET :D Menar du han med mössa? Så heter han Simon och SINGEL !
Samma med den andra men ehter Zeb och är singel :)
IP: 85.225.74.147
25 Maj, 20:25
lovisa om Bilder fårn dagen:
vart har du köpt kläderna ?
Menar du min svarta"dress" och jacka så har jag köpt "dressen" från cubus och jackan från H&M :)

outfit



Hade svårt att somna igår är väldigt sen har redan börjar så hinner inte alls fixa mig idag,
orkar inte för den delen heller.
Hörs när jag kommer hem KRAM :)

är inte normala och kommer helelr aldrig bli normala :)


tatto

Nu är ju min syster hemma så ska snart göra en tatuering båda hon jag och mamma ska göra ett likadant hjärta vart vi vill på kroppen. Sen har mamma även lovat mig att få skriva mitt namn i nacken. Så antingen ska jag ha hjärtat i nacken över texten eller i vid ljumsken (stavning)  får se vad det blir. Funderar också på att skriva "syster" på foten för Nancie. Men jag verkilgen HATAR fötter så vet inte om jag kommer vilja visa den så mycket, elelr så skriver jag "syster" någon annanstans. Fan vet inte men får se vad som blir måste tänka lite. Kom gärna med idér.


SMEXIG !

p.s Egentligen stavas det inte "Franqline" utan Franqueline haha tror jag iallafall något sånty iallafall. Och varför jag heter så är för pappa och mamma har satt ihop sina namn. Så vill tatuera in det för att det även ska stå för dom :)

PLUS !

Bra för en klänning sitter så jävla bra på ngn sån där söt liten skitunge komemr den fan inte göra på mig !!! JAG känenr mig äckligt bortskämd nu men just nu är detta mitt största problem haha !

balklänning

Det här är sååå svårt

1. Jag passar inte i klänning
2. Man måste fan kunna andas i en klänning
3.lång?
4. kort?
5. det är ju bal då borde man ha lång men sen du hur FAN ska man dansa elelr sen dra på fest efter ?
6. alla e skitdyra elelr skitfula!
7. INGETT passar, ser ut som en slagen groda( haha elin du vet vem jag tänker på)
8. Vill inte komma där med ngn B klänning
9. vill helelr inte komma med ngn typ vet inte vad men ngt för mycket.
10 JAG FÅR HELT ENKELT DAMP !!!!

LÅNG ELLER KORT BALKLÄNNING DET ÄR FRÅGAN !!??



Inte just ngn av dom.
Rent allmänt Lång eller kort !?


Bilder fårn dagen


















min dag

Idag efter skolan så  låg jag och nragra vänner kvar i skolan ute och sola. Sedan drog vi vidare till trollbäcken och köpte glass MUMS Elin träffa jag oxå idag sen var det inge mer med de :) Jättekul verkligen attt vara vän med henne igen, känns skönt att få prata med någon som tycker och känner samma ! Mötte upp Elin T oxå pga av lite tårar som fälldes under dagen men tuff shit sånt är livet :)



Åhhh ta mig tillbaka !!!

hockey med grabbarna grus

sitter hemma hos  Adde med han och Hampus. Åkte från elin vid 6 och mötte elin så drog vi och fixa lita saker och sedn vidare till elins johan :) Haha var nervös för att traffa honom eftersom jag och elin inte har varit bästa vänner men han var hur trevlig som helst :) Måste lägga till att dt är så skön att jag är kompis med elin igen har verkligen saknat den galna lilla flickan :) Men men sitter och kollar på jetteroliga hockey med grabbarna GUD vad kul jaja får se vart jag nattar ikväll men förmodligen hos Hampus. FAN vad grym jag blivit på blogga haha :) Puss


storebror <3

har tråkiigt


Kör på utsläppt istället.

Så här är det känns det för mig just nu :
Har tråkigt!
Är jätte hungring!
Väntat på att alex ska komma med en sak men han kommer inte !
Hatar att sakna honom!
Hatar att tänka på honom !
Hatar att behöva vara osäker och orolig!
Hatar att vara stressad!
Hatar att vänta på min mamma som alltid är sen INKLS min syster !
Htar att tänka på hur mycket skit jag har i skolan!
Hatar att ha ont i blindtarmen!
Hatar att behövas operieras nör jag hatar sjukhus!
Hatar att mamma lovar saker men sen ändrar sig !
Just nu finns det inget jag inte hatar !!!!!! BAJS


torslan



Sitter då hos Elin, som nu ligger och sover i soffan hur söt som helst.
 Får skriva en lapp till henne igen och säga att jag åker.
Får se vad jag gör när jag kommer hem tror jag träffar elin H :)
Ciao


inväntar mamma


Facelook ;)



nej jag kan inte vara seriös på bilder :)

outfit


Vet inte hur man tar självutlösare så fick ingen bättre bild


så snygg man kan vara




Ska snart iväg mamma kommer och hämtar mig, men herregud såhär kan jag inte se ut. Ska börja fixa mig lite kanske hinner slänga in en outfit :)


till dig som undra

skvaller bloggen finns inte längre kvar hahaha men den hette då haningegossips.blogg.se som fanns i ca 3 dagar. Den människan som gjorde de är då väldigt pinsam, hon vågar inte ens erkänna det haha patetisk brud bli aldrig sånna, jag menar vem vill lägga ner sin tid på att skapa en skvaller blogg och få människor att må dåligt? Jag mådde kanske inte dirket dåligt för jag kom upp där med hampus vilket är så sjukt att den här personen ens vill skriva något sånt. De var ju inte bara om mig utan om andra jag fattar inte hur man kan vilja det. Asså somnar dom och tänker att dom gjort något bra b" ÅH IDAG HAR JAG SNACKAR SKIT OM NGN SÅ HON/HAN MÅR DÅLIGT, FAN VAD JAG ÄR BRA" nej hahhahah gå och häng dig :) DU vet vem du är !





säger bara haha :)


tack till er alla

Jag vill bara säga ett tack,
 till alla er som funnits där och stöttat.
 Kanske är vi inte lika bra vänner idag,
 men jag vill fortfarande tacka er alla.
 Ni är underbara vänner som är guld värda.
 tack för att ni finns !



Ni vet vilka ni är


kvällen

tjatja bloggen :) Haha alltid lika kul att säga det men iallafall. Igår så drog jag ner till gårdensbad med mina älskade vänner och sen somna jag hos hampus. Orkar faktikst inte riktigt förklara hela heögen är sjuuukt trött. Fredde sitter just nu och tittar vad jag skriver s kan inte skriva mer skit om honom FAN ! Elin ligger i soffan och typ halv sover. Ska verkligen försöka lägga in lite bilder snart. PUSS !!






Torsdag

Sitter i skolan och ar hur tråkigt som helst, snart börjar vi och då är det väl bara att ge gärnet som jag då alltid gör hehe.

Haha juste tycker det är så kul att folk har orken att lägga ner sin tid och göra en skvaller blogg haha och den person som nu gjort det har ju inte alls varit smidig med att vara "hemlig" hahaha mer säger jag nog inte. Nej nu är det samling i aulan GUD så trevligt hörs senare :)

Hahaha roliga minnen vi har tillsammans :)

Lovar nya bilder snart.


Min Onsadag

Idag kom min syster hem faktiskt men har inte träffat henne ännu hoppas verkligen på att få göra det imorgon!! men men efetr skolan åkte jag till Anna med Anna och Izabella tro det eller inte men vi plugga haha. Men först var vi och köpte bullar och chips haha. Vid 20.00 tog jag bussen mor alleplan och mötte Elin och Tessan drog hem till tessan och bör tung piercing har nu i en sån där tablett om man säger så som är HUR obehaglig som helst att ha i munen vill bara svälja den så en sån rekomenderas inte. Sen drog jag och Elin till djurgårdsplan och lämna Davids busskort vi blev kvar där med några ( ja nu vet jag att du säkert skrattar hampus, hehe) Men ja satt där ett litet tag och satt och skratta väligt mycket haha Elin och David har inte allt rätt kan jag ju säga men just därför jag älskar dom :D Mamma kom och hämta mig så hoppa in i en dusch en sen gjorde lite naglar, ska föröska sova nu och hoppas på att få träffa min bästa syster imorgon PUSS



Jag älskar dig !

hahahhahaha

 

Detta är då en bild av min lärare hahaha, Elin du är nog den ända som fattar ! hahahaha


Du är underbar


Mot elin TORSLAN :D!!

Ska dra mig mot klena vägen och möta upp elin, sen åker jag vidare hem för att plugga vidare. Hampus säger att han kommer förbi oxå även om jag inte vill haha så jag får mysa med honom ikväll oxå :D Ja ja nu måste jag gå bloggar senare puss puss !




lite av min helg

slänger in lite bilder fårn helgen














Lördag

Kvällen började hemma och passa min älskade lillebror sen åkte jag och mötte jonna för att hon skulle äta vid donken eller nej jag åkte inte ! JAG GICK FRÅN MIG (VEGA) TILL MÅRDVÄGEN OCH ÄNNU LÄNGRE BORT !!! helt sjukt kan inte ens fatta själv att jag gjorde de haha. Där mötte jag iallafall elin vi hoppa på bussen mot gårdens bad träffa på några ch sen satta vi oss och hade väldigt trevligt helt själva haha :) Drog oss sen upp till hampus där vi satt med hans söta vänner. Blev kvar hos hampus i natt, vaknade typ nyss. Ska börja röra mig mot elin för tro det eller ej, men vi ska plugga. :)

slumpad bild
Lägger in bilder i inläggen senare :)

patetiska brud !

Okej det räcker nu, för det första säger du att du raderat mig ur sitt liv vilken jävla brud du är, tänk på vad du säger! Sen skojar du MED MIG Simon "din kompis" nej gumman det är min kompis, är det inte dags för dig att ta och skaffa egna snart. Va fan går du och träffar mina polare. Idiot! Du säger att du växt upp men nej du är lika jävla omogen sen första dagen jag fick reda på vem du var. Tänk på vad du gör !!!!

rubrik

Förlåt för dålig uppdatering men haft mycket att göra. Vakna hos hampus idag runt 12 sen drog jag mig hem. Somna ute på verandan så lite färg på magen fick jag :) Har precis städat mitt rum helt sjuuukt stäkigt var det men nu har jag kastat hälften av kläderna och vikt allt :) Får se vad som händer ikväll men tror jag träffar Elin ska föröska övertala henne att följa med på fest i skogås hehe får se hur det går, annars hittar vi på något annat Puss :)

(bilder komemr senare )

blogg från bussen :)

sitter på ussen med izabella vi har då med oss 5 stycken väldigt stora väskor haha. ajasg flyttar till mamma idag ett tag framöver så kläderna måste med. Ska rensa bland mina kläder idag så det som inte vill sparas kommer läggas ut på bloggen :) Efter middagen ska jag träffa Hampus så får vi se vad vi hittar på sätter väl på en film och bara myser :D Hahaha rolig kväll igår med izabella man kan ju bara inte ha tråkigt med den störda ungen :) Dags att vara social med henne nu också puspuss



hur fion bild som helst :O

just nu

 

Ska sitta uppe i natt med bella haha sitter i samma rum med varsin data :) GRYYYMT


Dags att röra på sig

Nej nu har jag suttit här för länge ska resa på mig och fixa i ordningen mig lite, Hampus komemr inte ikväll men hoppas jag träffar honom senare ändå. Saknar honom juuh :(


Saknar dig...

Dags att piffa lite, kanske slänger in en outfit senare ;) Ciao !!

GE MIG NU !



Får aldrig nog av att shoppa :D !!!


hiss/diss





*  Mineralpuder, det ser helt naturligt ut men man kan ändå få en nyans brunare på sin hy. Man ser varken glansig elelr flottig ut. Det är också bra för huden, innehåller håller mycket mer "mineraler" än andra. PLUS i kanten till mineralpuder :)

* Kort skinnjacka, Verkligen hur snyggt som helst. Och man slipper se ut som ngn MC brud :)




________________________________________________________________________________





* De som tar sina pojkvänenr före sina vänner ! Ja visst jag har varit där många gånger själv. Menman lär sig av sina misstag. Och det är något som aldrig kommer hända igen. Att ha pojkvänn visst det är verkligen underbart. Men ens vänenr är så mycket viktigare jag menar tänk alla gånger de har ställt upp för en och hur många gånger man fårr låna deras axlar att båder få gråta ner och snora ner (hehe) Nej DISS till alal ni som tar er pojkvänn före. Tänk inte bara för nuet utan längre fram också !

yep

SVARA PÅ MIN FRÅGA. vem är hampus ? skriv allt om han!

Vad vill du att jag ska säga mer än att det är Hampus?
Haha om du vill veta något om honom ta reda på det själv :)

Grilla ikväll :)

Kom nyss ut från duschen var hur skönt som helst vet inte hur länge jag stod där inne :)
Ska snart börja sätta på mig kläder osv för ska snart åka förbi Johanna och Romina och hömta lite saker.
Sen åker jag då till Nicola och så börjar vi med maten får se hur det går efetrsom jag inte riktigt är bästavän med Elias just nu men snackar emd han nu och det verkar var lugnt saknar min lilla underbara bror :)
Slänger in lite bilder från igår :)


Väldigt vackert :)









är tillbaka

Nej nu fan ska jag börja blogga igen och hålla det den här gången :)


sötnos
Orkr inte ens beskriva kvällen igår men rolig va den, är hos Hampus nu ska snart börja röra mig hem för lunch cesar salad GUD vad gott :) Pappa ringde nyss och sa att vi ska grilla ikväll med farmor kusinen faster och familjen såklart tror hampus följer med också hur mysigt som helst :) Ni som läser säg vad jag ska skriva om så bloggen blir rolig att läsa, ha det bra PUSS N

RSS 2.0