hahHAHAH

haha nej då jag har inte slutat blogga :)

meeen vaaaarför dka ni veta om vad jag gör på dagaarna egentligen :)?
Bar elin som läser min blogg ändå så HEJHEJ elin :D höhöh

jag vill inte vara med någon annan än dig

Nej jag vet är inte alls den bästa på blogga menmen :) Sitter iallafall hemma hos Hampus nu han fylelr år idag så gratta honom :) Ska sätta oss och kolla på en film och bara mysa, senare så ska vi åka ut med båten mys  :)
puss på er 

Jag älskar dig, Hampus Von Zeipel !

svar :)

saknar du lisa? faktiskt inte...eller jo den persoen hon var men den hon är idag känner jag inte
kul att du bloggar igen! :D

2010-06-17 @ 16:50:53
Postat av:

ja vad hände mellan dig och lisa egentligen? :o
ehm... jag orkar inte ta upp henne mer i min blogg.

2010-06-17 @ 18:37:13
URL: http://emmabergendorfff.blogg.se/
Postat av:

om 1 vecka slutar du blogga .. lägg ner totalt

Eller så lägger du ner att läsa min blogg totalt så du slipper störa dig på de :)

bara för dig elin !

Okej då var det dags gen haha undra hur många gånger jag sagt så och kommer säga så :D Nej men den här gången ska jag hålla igång bloggen BARA för elin min lilla prutts skull :D Någon måste ju inderhålla henne med något ( förutom du johan) Nej ja eehhmm.... sitter i hampus säng och väntar på att han ska ladda ner klart filmer som vi sen kan titta på hela natten som vanligt :) Idag har jag då varit med hampus elin och johan hela dagen mysigt har det varit. Har varit och käkat på mias och kollat på film. Suttit och snacka en massa med elin vid bryggan oxå mys mys. Får se vad som händer imroogn ska förmodligen träfaf Elin hopaps jag på iallafall hihi så får se vad vi hittar på, senare mot kvällen ska jag träfaf Emma och planera sommarn, får hoppas att til blir gotland elelr vart vi nu skulle åka :D Nej nu ska jag lyssna sönder nya favo låten "airplanes" hur bra som helst sen mysa med min underbara pojkvän som jag passar BÄST ihop med HA :D !!!
går inte att lägga in bild  :(

elin torsler

Ett minne förlivet.
Jag vill säga tack till dig ännu en gång,
för att faktikst du vågar stå emot alla dom och våga tycka vad du vill.
Jag älskar dig exakt för den du är
och jag vill verkligen att du ska veta hur mycket jag uppskattar
att jag har dig som en vän.
Elin Torsler, jag älskar dig.


en tur i stan

Hejhej kom precis hem efter att ha varit i en liten tur i staden med Elin Johan Robin och Dahlia mysigt mysigt. Vaknade av att en underbar Hampus låg och pussa på mig:) Gick upp efter ett tag och åkte med mamma hennes kompis syster och bror in till stan och gjorde en ansiksbehandling GUD så skönt det var. Jag somnade FAN så missa typ hälften haha. Sen åkte jag då opch möta upp dessa söta människor. Nu är jag iallfall hemma och middagen håller på lagas där nere, saknar Hampus redan nu hur mycket som helst och inatt blir jag tvingad att såova utan honom :( BUUUHU!!! jaja vi hörs senare ciao :D


och så kan man se ut när man tävlar hehe :)



rubrik


4/6-10
Tack för att du finns <3


dålig

Ja jag vet jag suger på att blogge hehe, men har haft fullt upp den här veckan/helgen. Helt sjukt skönt att jag är HELT klar med skolan nu UNDERBART !!! Helgen har tillbringats med elin melina eika yasse alize micke johan mackan robing hampus osv :) mer får ni inte veta :)


Precis badat med jossan :)

KOm nyss hem från ett bad med Jossan mysigt...nej kallt var det. Orkar inte skriva om dagen men måste bara säga att det gick GRYMT bra i skolan :D JIPPIE ! Ska sätta mig snart och plugga in det allra sista hur skönt som helst. Skulel egentligen haft en fin Hampus sovande bredvid mig i natt men så blev det inte så inatt blir jag helt ensam :( buhu..
jippe JOSSAN SKREV NYSS ATT HON HITTA MIN MOBIIIILL !!!!!!!! :D
mohahha GRYYYMT !!


Slumpad väldigt sexig bild :)

hemma

Hejhej, ghemma efter en lååång dag. Vakna hos Hampus och åkte till skolan. Det första jag gjorde var att springa in på musiken och sen jobba matte hela hela dagen satt typ 5 timmat i STÄCK och bara plugga på. Efter skolan stanna jag till 4 med Jossan och sedan rörde vi hem til henne. Satt coh plugga en massa där nu oxå så fan nu har jag nästan inget kvar is kolan :D JIPPIIIEE !! Bakade även kladdkaka hos henen opch guud så gott de blev haha men orkade inte ens en hel. nNu är jag iallafall hemma Hampus är här men just nu ute och lagar min brors cyckel höhö. Ska sätta mig och kolla på TV hörs imroogn :) ciaao


hahaha

Okej ditt lilla äckel vet nog vem det är som skriver :)
Vad som händer i mitt liv angår inte dig och om du nu stör dig på hur jag skriver elelr vad jag skriver elelr vad jag tar bort ansträng dig inte att ens söka på min blogg. Har du i såfall inget bättre för dig :)? TRÅKIGT. Läs och aceptera elelr sluta läs GUMMAN !!

RSS 2.0