tack

Nu är mina ögon helt uttårkade och det svider som fan,
så ska sätta mig och kolla på tv med min pappa.
Jag vill verkligen säga ett stort TACK till mina vänenr som alltid finns sär och ställer upp.
Hade inte klarat något alls utan er!


Minnen
Älskar er massor !

..


Fråga mig inte vad jag gör

 

 

saknar dig så jävla mycket :'(


saknar allt de vi hade

HAHAH, vilka minnen vi har tsm asså!
FAN vad jag saknar allt vi hade elin !!


killen mitt hjärta slår för..

Killen jag verkligen älskar av hela mitt hjärta.
Trodde aldrig att jag skulle fastna så här vid dig,
jag skriver det här här för jag tror du går in och läser.
Och efetrsom du inte vill höra av dig till mig antar jag att du inte vill att jag ska höra av mig till dej heller.

............... nej orkar inte ! :'(


Lisa

Hittade ingen bättre bild, haha!
JAG SAKNAR DIG LISA !


verkligen HATAR att jag älskar dig

Hej nu är jag hemma igen.
Igår så drog jag och Jozzan ut och träffa en massa roliga människor vet inte hur många kilalr som bar i väg mig för jag är så J*VLA kort :) Niklas försökte iallfall göra massa möjliga saker (misstolka inte) Han skulel spruta sili BANG haha elelr vad det heter på mig och dränka mig i toan kasta mig i sägen slå mig med kuddar och vette fan vad:) Hahaha en kul kväll blev det iallfall till slut.Orkar inte riktigt skriva ner hela kvällen men den spenderades hos Frida med lite folk. Sen idag åkte jag till mina kusiner och träffa släkten de var ett tag sen så det var trevligt. Har inte kunnat ta några bilder för min kamera är DÖD :( Jag vette fan vad jag ska ta mig till faktiskt har tappat matlusten nu oxå, kileln som verkligen påverkar mig kan man ju säga. Jag orkar verkligen inte, han var inte den jag trodde så är det bara !!

Tur att jag har dig :)

inget att göra just nu

Just nu har jag inget att göra förutom att välja kläder till ikväll men orkar inte leta upp det i den röran som jag har i garderoben. Ikäll ska jag iallafall ut och försöka ha roligt och inte tänka på "honom" jag gör det verkligen dygnet runt och jag orkar inte mer, kan inte sova för jag inte kan sluta tänka på mig. Och det stör mig så himla mycket att veta att du inte tänker alls på mig och att veta att du sover hur gott om nätterna som helst. Men du du är du, och visst ibland önskar jag att jag var som du men jag har iallfall äkta känslor till dig! IALLFALL så ska jag ut ikväll och träffa massa roligt folk vet inte riktigt vart vi ska ta vägen har rätt många olika ställen att välja på, så får se vart vi kommer in och så :) Det kommer nog inte bli mycket till bilder ikväll för min kamera är död och min laddare är hos mamma. ( Ibland kan jag verkligen HATA att bo på två ställen, men man får resa dubbelt så mycket få dubbelt så mycket presenter osv så ska inte klaga för mycket ) (aa) Nur får jag se vad jag gör, hoppas jozzan äter fort och kommer tillbaka så fort som möjligt :) PUSS


länge sen.

trött som fan


Godmorgon.. Vaknade precis. Fan vilka hemska nätter jag haft på sista tiden vaknar typ 5-6 gånger per natt. Jag vet inte om det beror på honom men jag tror det för det är alltid han jag tänker på, och alltid han jag tittar om jag fått ett sms av. Men det är dags att sluta förvänta sig saker om honom! Nog snackat om han, igår hade jag det faktiskt kul, idag hoppas jag på att hitta någon fest :) Om jag har lust med de... Nu om en stund ska jag träffa jozzan sen så hoppas jag vi hittar på något skojj för jag kan verkligen inte sitta hemma för då tänker jag bara på honom igen. Skriver nog mer innan jag drar ut.. Juste funderar på att åka och köpa ett par jättefina skor får mig alltid på bra humör för stunden iallafall :) Puss


Gammal bild på mig och Jozzan :)

Jag kan inte sluta tänka på dig

och det vet du....

Blöt men mysigkväll

Hej kom hem vid halv ett ungefär och har haft en väldigt blött kväll haha. Mina ögon rullar sig baklänges och tittar jag bak på min säng är den täckt av kläder så orkar verkligen inte skriva. Men jag och Ada var ut och först träffade vi Jorian och det blev en masssa tjaffs i Centrum typ mellan någon så vi drog. Sen åkte vi till grindstugan och träffade Victor B blev glad när jag såg honom. Sen när vi gick upp på ett dagis så kom även Simon R Och även lite senare Dogge :) Så satt vi där ett tag snacka och så, så drog victor och då åkte vi och träffa Emil V och sen typ Viktor Lind och sen Marcus Öhr. Vi gick runt/ åkte runt i SPÖ regnet och snacka och så, visst det var blött och kallt men väldigt kul att träffa alla. Juste sen ringde även Fredde så vi träffa han Freppan och någon trevlig kilel i någa minuter. Jag har haft en rolig kväll med er ska ni veta, puss

Bilder från ikväll (Sen dog min kamera)

Jag och Jorian på väg till Grindstugan


Söta Ada,
NY skild passa på grabbar det är inte länge hon är det !


Verkligen jättefin bild på mig och Ada när vi står i Emils buske :)


Förklaringen till varför vi stod i busken
var för att det regna och vi ville inte bli blöta :)


Det där ville victor inte :D


Ada och jag diggade victors rumpa :)


Vädigt fin bild på några av dom tuffa grabbsen :)


Kolla vad söt han blev, haha ser inte ut som Victor (A)


Spana in min näsa :)


Virre pirre och Jorre borre :)


Verkligen Verkligen en jättefin bild,
naaaat !:)

Är med jozzan

Nu ska jag träffa jozzan sen ska jag till skolan och prata med min lärare och min pappa,
sen vet jag inte vad jag ska göra tror jag ska träffa Elin ikväll :)
Jag får se hur den här dagen blir har verkligen ingen aning om de.
Hoppas det blir fest med Elin ikäll iallfall det skulle jag verkligen behöva :)

Dagen outfit.



det sista om dig

Det här blir mitt sista inägg om dig hoppas jag.Måste verkligen börja med att säga att du är världens jävla IDIOT,
 jag vet inte ens vad jag ska forsätta med att säga. Finns det verkligen något bra att säga om dig ? Nej tror inte det.
Du var den personen jag älskade så mycket, gud vad jag älska dig, och gud vad du sårade mig. Jag hoppas att du verkligen en vacker dag inser vad du förlorat1 Jag säger inte att jag är världens bästa för nej det är jag inte, men jag tror aldrig du kommer hitta någon som älskar dig så mycket som jag gjorde. Jag kunde verkligen göra vad som helst för dig, du gick före ALLT hela hela tiden familj vänenr skolan ALLT! Du var den jag levde för du var den jag gick och tänlte på hela dagarna, det var dig jag blev så himla förälskad i det var konstigt nog du. Idag ångrar jag de för ingen har någonsin sårat mig så mycket som du, ingen har någonsin fått mig att gråta som du. Ingen har fått mig att känna mig så jävla världelös som du, du har fått mig att känna saker jag aldrig trot jag någonsin skulle få kunna känna. Så många gånger som jag gråtit i ditt knä och du bara kollat ner på mig som om jag vore helt dumk i huvudet, det var inte bara mina ögon som grät det var hela hela min kropp och hela min själ. Jag kommer ihåg när jag verkligen bönade och bad om att få en till chans, varför , varför i helvete gjorde jag de. Jag skulle gjort slut när du gjorde som du gjorde första gången, HA sen gjorde du det igen.. Jag blir bara äcklad av dig när jag pratar om det. Jag kan inte fatta vem fan du har gått och blivit, för jag tog din oskuld kanske! Det är bara bra att alla får veta det, kilalr är IDIOTER ! Jag hoppas du blir lycklig det hoppas jag verkligen, men en sak jag är säker på det är att du kommer ALDRIG hitta någon som älskade dig som jag gjorde, elelr någon som skulel göra ALLT för dig och då menar jag verkligen ALLT. Jag skulle göra vad du än bad om, men du DU sumpade allt, och jag hoppas du är så jävla nöjd. Och nu sitter du och säger " du skulel bara klaga på om jag forsate kämpa för dig" Och om jag skulel göra det vill du mig ngn så kämpar du även om jag klagar! Men det är det du inte vill så sluta SNÄLLA sitta och säga att du älskar mig, för du har ingen aning alls om vad kärlek är lilla du. VÄX UPP.
Trodde aldrig det skulle sluta såhär men det gjorde de, och jag är glad för att det inte var mitt fel. Lev livet som du vill nu, men räkna aldrig med mig som sagt " glöm allt jag sa " hör ALDRIG mer av dig, vilken är onödigt att säga egenligen men jag gör det iallafall, jag vill ha dig ute ur mitt liv. Och DE är något jag tänker kämpa för, att få ut dig ur mitt liv! Det känns konstig att jag aldrig mer komemr röra vid dig igen, men med tanke på allt du gjort så är det bara bra. Jga kan inte ta hur mycket skit som helst. Vad fan ska jag mer säga, mer än att jag verkligen hoppas att du är nöjd med din insatts ärligt talat. jag verkligen hoppas det.
AHHHH varför lägegr jag ner mit tid till att skriva om dig!
FUCK U



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tänker på dig



Kommer ihåg hur mycket du gillade den här bilden...

...

Nu är jag hemma och nej det blev inte mycket till plugg idag, vi gick typ runt i centrum. Och käkade :) Har verkligen inget att skriva är helt tom ihuvudet, elelr det finns bara en sak jag går och tänker på hela tiden och det är på DIG.
A men vi satt iallfall en stund på biblan sen gick vi till centrum och åt och Elin köpte sig något, och jag hitta et par skor
I AM IN LÖÖÖÖVE !!
Sen gick vi tillbaka till biblan och så kom Elins pojkvän dit dom är så SÖTA, tål knappt att kolla på dom! Sen efter ett tag gick vi in i centrum igen och jag och Fredde gick och köpte en present till Elin för idag är det deras 1 månads dag. eller jag följde med honom och visade vad Elin ville ha, sen köpte han blommor oxå JÄTTESÖT. Sen så åkte vi alla hem och nu sitter jag hemma och ska snart äta middag Puss.





Fredde köper blommor till Elin


Vet att du kommer döda mig,
men du är bara för söt :)

Hemstudiedag

Eftersom jag har hemstudiedag idag så måste jag självklart plugga första gången jag ska göra det på en hemstudiedag:) Jag ska möta Elin,Ada och Vickis i Haninge Centrum snart vet inte om det kommer fler dit sen ska vi gå in till bibloteket och plugga, jätteduktiga. Nu har jag brottom puss !

Med jacka

Utan jacka.


glömt kameran totalt

Nu är jag hemma igen har glömt att ta kort helt idag. Men just nu sitter jag iallafall hemma med söta Ada och äter gurka, chips och dipp :) Bloggar nog mer imorgon, och då lovar jag ta bilder :D puss



stressad

Nu åker jag mot Elin, nås på mobilen puss :)

gräslig bild jag veeet :D

saknad..







   












Har aldrig kännt såhär för någon annan, vad som än händer kommer jag ALLTID älska dig! <3


lever än utan dig !

Kom typ nyss hem från skolan det blev inte så mycket plugg, måste verkligen ta tag i skolan ! Men det är svårt när jag inte har honom där vid in sida. Men men, ikväll ska jag nog ta och röra mig mot Elin Torsler :) Ingen skola imorgon elelr på torsdag så jag hoppas på en mys kväll med mina söta vänner. Så glad att jag har er ska ni veta. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig lite smått, måste oxå äta innan jag åker till henne.



Tack för ni finns <3

rubrik

Varför måste tårarna bara fortsätta rinna för dig...?

Har ingen blogglust





mysade nere vid ett bad, träffa några söta pojkar där oxå bland annat min söta halv bror Elias.



hemma

Nu är jag hemma.. Längtade hem som vanligt till dej men så fort man kommer hem går in på datan måste man få den där klumpen i magen. Jag tror de här blir den sista.
Ledsen har inge lust att blogga tror nog jag ska lägga ner den här bloggen. ja ja vi hörs väl ciao

Nu är det dags

Nu ska jag gå ner och ta en banan :D sen är det dags att åka.
Kommer hem Söndag natt och sen är det skola på Måndag, fråga mig inte hur jag ska orka.
Jag kommer inte kunna ta med mig kameran, elelr bara kanske om min bror är så snäll och lånar ut sin kamera laddare till mig. Så jag ta med mig den och hoppas på det bästa. Hej dååå nu lämnar jag er i kalla Sverige och drar till Turkiet YEEES:D
pusssss

Gammal bild på mig och emelie från Öland, saknar det vi hade <3

en vacker dag ska jag döda alla äckliga jävlar !!!

Jag hör ett ljud, jag blir rädd.
Jag vänder mig om och där står någon som är mörkt klädd.
Det är mitt i natten,
Ansiktet gömmer han under hatten.
Jag vänder mig om och börjar springa,
Det går inte tänka på att jag någon borde ringa.
Mannen är både större och starkare än mig,
I detta ögonblick hatar jag att vara tjej.
Jag vet vad han kommer att göra,
Jag kan skrika, men ingen kommer att höra.
Han drar ner mig på marken,
Vi är helt ensamma i den mörka parken.
Jag känner något på min rygg, det är hans hand,
Han sliter upp mitt bh-band.
Han trycker ner mitt huvud riktigt hårt,
Tårarna sprutar och att andas är svårt.
Jag sparkar och slår,
Medans han särar på mina lår.
Varför just mig?
Hur skulle du känna om någon gjorde det på dig?
Det går inte beskriva smärtan när han tränger sig in i mig.
När jag samtidigt vrider och vänder,
Försöker desperat få bort hans händer.
Jag får tag i hans hand och biter,
Han i mitt hår sliter.
Jag skriker på någon som inte finns där,
På ett mirakel som ska rädda mig ifrån det här.
Han slår mitt huvud en sista gång mot marken,
Den natten dog en 14-årig flicka i parken.

När man läser sånt här vill man bara springa ut och seriöst bara döda ALLA killar. Så jävla trött på att killar inte kan ta ett nej! Vad fan är det dom inte fattar i " Nej jag vill inte" BARA DÖÖÖ ERA ÄCKLIGA JÄVLAR !

uppe hela natten...

Orkar inte skriva egentligen men jag måste försöka hålla mig vaken. Klockan 03.00 ska vi sätta oss i bilen och köra mot arland. FAAAAAAAAAAAAAAAN vad skönt det ska bli !! Och den här gången ska jag försöka att inte tänka på dig sist sabba du bara hela jävla semestern. ÅHHH, nä nu är jag på dåligt humör. TACK FREDRIC ! Åker iallafall till turkiet i natt/i morgon och j som jag sa jag tänker njuta var SEKUND där.
Saknar alla flickor extreeemt mycket men om en vecka då kommer jag hem och skolan har börjat och jag får träffa er, LÄNGTAR!Nu kommer jag iallafall säkert sitta och bråka med Fredric, åhh gud så kul de ska bli.Orkar fan inte längre snaaaart går sönder. Så ja så kommer min kväll och natt se ut, hoppas ni får en bättre.
PUSS


Love you <3

Trött

Godmorgon, vet faktiskt inte vad jag gör uppe nu, vaknar alltid tidigt när jag sover hos Fredric väldigt jobbigt faktiskt. Men men vad gör man inte för att få sova med honom. Idag ska jaag åka till mammas jobb och fixa håret........ NEJ inte alls hon ringde precis ahhhhhhh !!! orkar nte blogga . hej dååååå

Rubrik



Nu sitter jag hemma hos pappa och har ätit tacos,
jag åker till Fredric ikväll så tror det här blir mitt sista inlägg för idag.
Har inget at skriva, men här kommer lita bilder från idag och några dagar tillbaka.
ciao

 Söta Lisa :D


Träffa Alice Ada och Lisa i Tisdags, mys.


Träffa söta lisa idag, kallas HÄMMMMMMD !! :D


 Söta Lisa igen :)


Våran önska sabbades tidigare än vad jag trodde.


Gott !



Älskling

                                             Du äger hela mitt hjärta, jag älskar dig obeskrivligt mycket .                                                       

                                                           <hjärta> 

Lisa

Juste ett stort tack till Lisa som hjälpte mig min design igår kväll, tack gumman

stressad

Vaknade upp hos min älskade pojkvän idag därför har jag inte kunnat skriva på morgonen. Jag fattar egentligen inte varför man har blogg, haha varför skulle ni vilja veta vad jag gör? Aja jag var iallfall med Lisa hela dagen igår typ och sen åkte jag och sov hemma hos fredric. Idag ska jag träffa Lisa och lämna hennes kamera som hon glömt här och hennes solbrillor sol hon nog inte ens vet om att hon glömt.Men jag tror Elin A-F kommer hit snart, saknat henne jättemycket, får se hur det blir med allt. Sen ska jag iallafall åka hem till min kära pappa och äta med honom Fredric och min bror ( Marcello) Kan föresten lägga ut en bild på mina söta syskon :) Iallafall sen på kvällen åker jag och fredric och sover hos honom. Det blir sista natten tillsammans innan jag åker till Turkiet :D
Juste när jag kommer hem till pappa kan jag lägga in lite bilder som tagits under dom här dagarna.
Puss.



Haha, kansdke inte världens vackraste bild men har har ni dom :D

Godmorgon

Vaknade för en stund sedan, idag ska jag träffa Lisa
och så ska jag BORRA (hos tandläkarn) fyfan!
Efter det kanske jag åker ner till mamma och slingar håret bloont,
haha jag ska bli ljushårig.

Snart åker jag till turkiet då blir det mer av sol och bad :D

beslutångest

Man älskar en person så mycket att det gör ont i än, men ändå ska det behöva varra såhär? ahhhh! Jag önska man bara kunde välja vad man vill tänka på och inte och vad man vill glömma och inte. Om någon vet hur man gör det, snälla säg TILL !

öhmm...

sämst på att uppdatera ja jag vet !
 Men min data är cp så det går inte att lägga över bilder,
 då blir det ändå inga roliga inlägg.
Ville bara säga det.
Och att jag har världensbästa pojkvän, inget ska komma och förstöra nu!



Godmorgon

Jag vet jag är jättegålig på det här, men ikväll tror jag emelie hjälper mig lite.
Jag orkar inte förklara allt jag gjort för det har hänt så jävla mycket därför lägger jag in lite bilder från kratien :)


Jag ligger och solar på vår balkong :)


Hahaha, jag ska ner och dyka:)


och så var jag i vattnet :)

Nej de här var tråkigt, orkar inte lägga in fler.
puss

trött

Godmorgon, vaknade verkligen precis så har knappt fått upp ögonen ännu. Idag ska min kära kompis Josephine komma till mig och vi ska ha picknick lite senare. Jag tycker det är dags för mig att komma ut, har inte varit ute på snart en vecka.  Sen senare idag ska jag lämna över Fredrics saker han vet inte om de själv så jag får se hur de går, säkert en jävla massa tårar men jag hoppas inte de. Jag tar med mig kameran så hoppas jag kommer ihåg att jag har den med mig också, ciao!


Bild från Kroarien i år, vill bara tillbaka!

haha

Okej förlåt förlåt igen, men den här gången skylelr jag ifrån mig på min förra pojkvän Fredric. Ja ni läste rätt, FÖRRA han har gjort slut. Jag orkar verkligen inte förklara varför men nu är de så iallfall. Jag har bara sutttit hemma och ruttnat helt seriöst, jag trodde aldrig jag kunnde gå under såhär som jag gjort dom här dagarna. Han har iaf skitit i mig i snart en vecka TOTALT för en liten skit sak. Men men jag måste fan börja ta tag i mitt liv. Jag vette fan hur jag ska kunna leva utan honom, han betyder verkligen menst. Men nnej ska inte prata om honom mår bara sämre då. Nu lovar jag verkligen att det här ska bli en bra blogg, ge mig bara lite mer tid.  Jag vet att jag skriver som en jävla krata nu, men jag är så trött har knappt sovit något sen i söndags, plus att jag har fått halsfluss. Så nu ska jag kolla runt lite på datan sen ska jag fixa den här bloggen, Puss så länge:D


Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta <3

RSS 2.0