tagen av lajjsanusbajs !

Om dig
Namn: Nicole
Född: 28 Dec
Bor: Haninge(Vega) och Tyresö
Smeknamn: Colan ;)
Familj: Mamma, pappa, 2 riktiga bröder, 2 låtsas bröder 1 syster, en låtsas pappa och ja typ en låtsas mamma ;)
Skola: Kunskapsskolan Tyresö

Har du under denna månad:
Saknat någon: Ja
Ångrat något: Ja !!!
Ljugit: Säkert
Svikit någon: Ja jag tror de..
Känt dig sämst: ja
Gråtit: yes
Skrattat: Om jag har :D
Varit sjuk: Nope
Varit utomlands: Nope
Pussat någon: Mer en vanligt :)
Träffat någon som du chattat med på datorn: öhm nej

KÄNSLOR
Gråter du ofta: haha måste jag ens svara på det ?
Skrattar du ofta: Hehe ja (a)
Hur känner du dig just nu: Irriterad
Hur har du mått den senaste tiden: Sämst och bäst :D
Har du funderat på självmord: Nej

ÖVRIGT
Har du några hemligheter för dina föräldrar: Haha, har blivit busted för det mesta nu
Blir du lätt förälskad: JA för lätt i för FEL personer
Tror du på ett föralltid: Ja det gör jag, mormor va 16 och morfar 19 när dom träffades om dom lever tillsamans än idag, Farfar och farmor gifte sig när dom va 17 och de levde tills döden skiljde dem åt.
Är du förälskad just nu: HA
Om ja, vem: TSS
Vilken sorts killar gillar du: Söger jag inte här :)
Har du blivit sårad av kärleken: öhm , ja ;)
Har du blivit lycklig av kärleken: Absolut
Ska en kille vara söt eller het: hehe hur fan ska jag svara på det ( Lisa fatatr nog vad jag menar) hahaha
Ska en kille vara lång eller kort: Lång!!!!!!!
Ska en kille vara blond eller brunett: hehe asså ehm så som min dröm kille ser ut GAAH han går inte ens att beskriva men en typ zac afron bla och han vad han nu heter :)
Får du många killar: Hahaha snälla fråga Lisa den frågan vad hon tycker om mina ragg :)

UTSEENDET PÅ DIG
Brunett eller blondin: Brunett 
Ögon färg: blå
Långt eller kort hår: rätt långt
Snygg eller ful: Se efter ;)
Nöjd över dej och ditt utseende: aa verkliiiigen ;)
Brukar folk säga att du är snygg, söt, vacker: Faktiskt väldigt ofta hihi :) ( skryyyt)
Har någon sagt att du borde bli modell: Ja och har varit :)
Har du långa naglar: Precis tagit bort lösnaglarna men snart ska nya på:)
Har du några piercingar? Hemlighet :)
Sminkar du dig: Sällan
Varför, är du inte vacker utan?: haha nej :D

Från kärlek till hat

Jag visste inte att känslan kunde vända så snabbt...

Igår så köpte jag en nyu mobil :)
så åkte hem till pappa och hämta den för han hade lämnat den på min säng, sen åkte jag ner till mamma på najaden och höll henne lite sällskap. Efter det åkte jag hem åt middag och sen träffade Robin, han drog vid halv 2 för blev lite små strul han skulle egentligen sova kvar men blev inte så pga DET. Idag ska jag iallfall in till stan med mamma och brosorna gissar jag, ska bla köpa minneskort till min mobil och kankse nya skor :) Får ta fram dom blinkande ögonen till min mor så kanske jag får höhö :D Sen vet jag inte om vi ska in på bio elelr något aånt annars blir det nog bara mts hemma med en videofilm. Jag har verkligen varit nere hela j*vla helgen pga en person jag vill fan inte vara det det är inge kul, så jag skiter i allt nu...(åh hur många gånger har jag inte sgat det) Men men ....

Vem i helvete tror du att du är ...?
(datan e cp får inte in ngn bild på mobilen)

du hade din chans !

Det finns absolut inget mer "vi" länre !

hos fisen

Kom nyss till Lisa, jätte kul att träffa henne har inte gjjort det på år och dar känns det som. Är sjukt irriterad på en person ni fattar nog alla vem men AHHH avrför måste människan allttid vara så emot mig.. Men men prata nyss med Robin ikväll så honom till bringas kvällen med :D *MYS* Nu ska jag iallfall leka med Lisa sen ska jag hem för den muppen ska till sin fader. Åker hem och bara tar det lungt äter och myser med familjen och sen blir det att röra sig mot Robin :) ja ehm jag vet suger najs på blogga men hehe inge alls kul tycker jaaag vet inte ens hur många läsare jag har efetrsom jag aldrig kollar min statistik får kankse börja med det, men då ni som läser snälla kom med idér om vad jag ska skriva om så blir allt mycket bätttre och roligare. Har iallafall bestämt mig för att min blogg inte bara ska handla om Fredric haha utan om tips och sånna saker. vet att jag blandannat har lovat att visa hur jag sminkar mig med jag har faktiskt inte sminkat mig spc noggrant på rigtikt länge och när jag går till skolan sminkar jag mig inte ens hehe. Men så fort jag gör det ska jag försöka komma ihåg att sminka mig så att i får se :D Haha vill inte sluta skriva för det är sjukt kul att skriva på Lisas data:)

Så kan ju ta och säga att jag inte bara vill klaga på Fredric utan ni ska veta ni som inte känner honom att han är en väldigt fin person innerst inne (Lisa säger *naat*// Lisa) hehe . Skitsmma vill iallfall bara säga att han är det och jag är väldigt glad att jag har honom i mitt liv trots att vi bara är vänner s¨å är jag verkligen glad att han finns där. !


träning

AH nej har aldrig ngn blogg lust längre och det är mest för jag inte har nys bilder att komma med men jag orkar bara inte leta fram laddareeeen plus jag är inte den som står och tar kort på mig själv dygnet runt men jag SKA bli bättre. Idag efters skolan åkte jag hem för att hämta lillebror och sen plugga, ja brorsan följde med hem men blev inte mycket till plugg, somna nästan direkt i soffan. Snart ska jag iallfall iväg och träna(combat) ska bli skönt och få slå ut sin ilska i luften och inte på den jag vill hehe. Om jag kommer  ihåg min lilla blogg och om jag har lust hörs vi senare ikväll, puss !

Tack för all den tid jag fick med dig,
tänker fortfarande på varje dag varför det skulle bli som det blev.
Jag vet inte mer vad jag ska göra längre...

big love





hehe lite skillnad, tack för att ni finns


miss u

Fan blir så jävla sur på mig själv, vilka underbara vänner man har som man egentligen bara tar för givet !!! Tittar tillbaka på gamla bilder fan vad jag saknar er alla, Jag vill speciellt säga att tack och jag saknar dig Elin Antus. Du har alltid funnits där för mig, jag jag lovar dig att jag alltid komemr finnas för dig vad du än tror och hur mycket vi än glider ifrån varandra. Du har fortfarande en stor plats i mitt hjärta och den blir du inte av med så lätt :)


ngn sugen :)?

Måste verkligen ändra min design nu har TRÖTTNAT !

Hemma

Hemma nu, fryser väldigt mycket om mina fötter!!! Har ingen alls blogg lust inte alls bra humör så vi hörs senare ...

Lyckopilelr FABIANOOOO hjärta

ger men inte får något tillbaka

Ger man kärlek och inte får man tillbaka försvinner bara allt, precis vad det gjort inte allt men för mycket....

Knarkar tröjan ;)

Nu är jag i skolan, det första vi gjorde var att ha ett test i sv till NP fy gick inte så bra menmen. Vi ska iallfall till öppet hus efter skolan på två gymnasium ska bli kul eftersom vi åker några stycken men nej innan dom stänger av mig från datorn nu så måste jag stänga av datorn hörs efter skolan puss:)


 Haha så såg jag ut på nyår MEN nu är allt hår i samma färg så komentera det inte tack !!!


försenad !

Mogna människor det finns snaaark.
Iaf idag var planerna att träffa Lisa men så blev det då ikke så åker hem till pappa hämtar kläder åker över md allt till mamma sätter mig och pluggar och sen ska jag nog åka ner och träna. HInner inte lägga ut outfit som jag sagt men hr redan börjat i skolan så hehe måste skynda. Har iaf på mig en så hiiimla skön tröja som luktar så SJUKt gott hehe kan ju bara gissa vems :) Puss

öppet hus

Brottom brottom, måste iväg fort är lite sen outfit kommer kanske in senare :) vet nu att efter öppet hus så ska jag träna med hela familjen vi ska "lira" innebandy haha :) CIAO


love u

tidig morgon

Uppe sjukt tidigt idag, blir varm i kroppen av att vakna med ett godmorgon sms av dig spelar ingen roll vad klockan är. Iallfall igår åkte vi skridskor med skolan och inte skidskor hehe. Hade sjukt kul prata skånskan eller haha hur det stavas med mina söta vänner hela dagen så vi fastnade i det haha kulkul. Sen åkte jag till Fredric, vi va där ett tag och sen åkte vi hit och åt. Sen ja då idag ska jag på öppet hus runt 12 så ändå bra att jag vakna nu så jag vaken till dess hehe. Efter det vet jag inte vad som händer ska föröska träffa Lisa så fort som möjligt herregud snart 3 dagar utan henne går bara inte !!! MISS HEEER !!! Sen får vi se vad kvällen leder till får ju nte göra så mycket efter allt men jag tror jag ska träffa Fredric senare så det blir mys :) Nej nu ska jag sätta på en film och föröska somna om (lovar ska bli bättre på blogga!!)

Typ såhär ligger min syster just nu, hon är tillbaka i Australien fan vad svårt det va att släppa henne när hon skulle åka vill ha henne här hemma med mig all the time !
Saknar själv värmen men snart blir det THAILAND jipppiii !!!

Saknaden till dig är ENORM !

Jag ångrar allt jag gjort, att få träffa dig känns så himla konstigt och pinsamt, det känns konstig att var blyg med dig när det alltid är med dig som jag varit som galnast. Jag har föröskt så mycket som jag kan att få det tillbaka som förut men inget är ens likt, snart går vi ut nian och det känns som att på avslutningen är sista gången jag får se dig, vill inte ha den känslan. Du är den jag alltid har velat ha mig nära och du är den jag alltid har gått dig och du är den som alltid har funnits där för mig. Vad hände? varför ska det bli såhär, jättebarnslig tanke men att du köpte en födelsedagspresent till henne och inte mig högg till i hjärtat. Efter så många gånger du sagt att du inte ens ville åka till tahiland bara för du var borta när jag fyllde år, sen shit vi var borta en månad från varandra men ändå var det inte vi som hoppa mot varandra när vi såg varandra... Jag kommer ihåg när vi vqar i från varandra en helg och knappt klara det helt sjukt. Du anar inte hur mycket jag bara ville springa fram och krama dig när jag såg dig i skolan, men jag vågade inte...vi kramade inte ens varandra känndes så jävla sjukt. usch, saknar dig så sjukt mycket, saknar verkligen dig på alla sätt och vis, jag vill verkligen att du ska veta. Vad jag än säger elelr vad som än händer kommer ingen någonsin kunna ersätta din plats i mitt hjärta Josepfine Lundqvist finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag saknar dig... Jag behöver dig snälla kom tillbaka


Aldrig gråtit över en vän tidigare...

AHHH

AHHH FYFAN SKREV HUUUUR MYCKET SOM HELST  SÅ FÖRSVAAANNN DET !!!!!!! ORKAR inte skrivia om , gör det kanske senare
tänker plugga nu kanske höhö, hej !

Godnatt

Förlåt att jag inte skrivit skriver om dagen imorgon lovar, ska lägga mig tidigt. Puss
Anonym:
gymmar du eller går du pass?
Haha, det är tråkigt att gymma men kan va inne där bara för att spana in dom GRYMT snygga killarna höhö. Så mest pass :D
hur mycket kostar gymmet? :)
vet inte, men månadskort för ungdom tror jag kostar 320 :)
är det mycket folk där? pus
Ja tycker jag iallfall :)

trött på allt !

Hej :) Åkte hem från skolan idag runt 12 för att jag mådde jätteilla, sen har jag bara sovit till dess, både pappa Lisa och min lärare JOhan har ringt och väckt mig flera gånger gud mobilen tar kål på mig. Menmen ska egentligen träna med lisa idag men får se om jag orkar vi åker ner och bubblar iallafall. Ska föröska få i mig något och äta vi hörs ikväll. puss


Tack och lov att du finns...

söta små saker :)

Haha okej jag är övertalad trots bara 8 stycket velat att jag ska börja blogga igen men är hu nöjd med det :D Haha so I AM BACK !!
Men jag varnar er jag har gått tillbka elelr nej vet inte vad jag ska kalla det till "han" ni alla vet nog vem som jag INTE borde gjort men men SÅ lite emo texter kommer komma upp igen haha :)

Men iallfall börjar då skriva från idag vad som hänt tidigare är whatever :) Idag spenderades dagen konstigt nog med Lisa höhö, haha och juste bara så ni vet som ni ndå kanske redan märk att jag inte är så seriös i min blogg. Okej sitter inte och driver  om typ "låtsas bråk" men haha skriver ju inte så ordenkligt och stava kan jag knappt men haha ja lev med det eller sluta läsa *:) IALLFALL, var med Lisa idag gjorde inte så mycket satt mest och snacka skit och planera vilka dagar vi ska börja träna. Jag ska då börja träna Måndag, Tisdag, Onsdag och Torsdag :) FYFAAN  asså men vad ska man göra kan inte se ut som jag gör nu när jag ska till Tahi landet lixoooom! hehe, så nej nu PIIIP ska magen BORTbortboooort LÅNGT bort hihi :)Ojoj, inlägget blir bara längre och längre så om du nu forfarande läser ska du veta att det inte blir så mycket mer intressant haha. Nej men imorgon får jag se vad dagen har att erbjuda ska iallafall åka ner och träna senare och säkert mötapå ******* små fjortisar som JAG fixat gymkort till FAN. haha jaja nu ska jag borsta mina gaddar och sen kanskeee krypa ner i sängen :) vi HÖRS ... (hehe saknar att skriva det) :D


VÄRSTA GRYMA bilden ;)
nej men den kvällen va rolig hahaha


hm..

Fått höra att jag ska börja blogga igen.. kanske, kanske inte. Vad tycks ...?

HEJDÅ !

Jag lägger ner bloggen en tid framöver . HEJ !!

tbx

Nej nu fan måste jag börja igen :)
Jag börjar me att lägga ut lite blandande bilder :)

han va inte helt nykter gissar jag :)

Resten såg jag nu va jättedåliga, men ska föröska börja blogga mer nu iaf :)

får inte sitta vid datorn typ

Ja som alal kanske redan vet får jag egentligen inte sitta vid datorn därför bloggar jag inte, men nästa vecka kommer jag igång igen, men haha var bara tvungen att visa vad en kilel nyss skrev höhö säger inte vem :D

om vi typ kommit in precis säger vi så skulle jag lyfta upp dig och börja pussa dig sen skulle jag sätta mig vid sängkanten med dig över mig och förstätta puss på dig sen så skulle jag ta av dig din tröja och låta dig ta av min sen så skulle jag pussa dig neråt mot halsen kanske lite på tuttisarna också sen så skulle jag lyfta upp dig och lägga dig ner i sängen och fortsätta pussa dig fast nu ner
chilla kommer meröver mage också sen pussa dig neråt mot byxkanten sen börja knäppa upp byxorna och ta av dom sen så skulle jag pussa lite där nere sen så skulle jag gå uppåt mot ansiktet och förtsätta pussa och sen så skulle jag låta dig ta av mig resten av kläderna och sen skulle det gå hett till  
fast nu fick du mig att komma in på sånna tankar om att det händer också . 

Vi hörs snart :)

till Anonym

Till dig som skrev det där lilla "inlägget" haha.
Asså ja du att vara kär är fan inte kul på ett sätt. Visst det är helt jävla underbart men sen när sån här skit kommer då önskar man ju att man aldrig blev det i just han. Ja jag h¨lelr med när folk säger att man va så kär men sen komemr över på typ en månad så nej så va man inte kär, det är sjuuukt vilka k'nslor man får i kroppen det går inte att beskriva. Man kan bara ligga och titta på personen i flera timmar utan att kolla bort, och man får en sån sjuk känsla när man håller om den personen. Nej fy vill inte ens tänka på det. Nu har det typ 5 månader elelr något och jag vet fortfarande inte vart jag ska ta vägen dock vet jag inte om mina känslor för den här killen är lika starka men som finns tyvärr kvar...

Saknar dig

Nej nu sakknar jag dig alldeles för mycket lilla dase unge !
KOM HEEEEEEEEEM !!!


måste skriva av mig !

Fan jag är så jävla korkad ibland, hur kan man vara så jävla dum. Jag vet att det blir samma visa. jag frågar om vi kan ses och jag får nej tillbaka precis som Lisa säger FAN jag är så helvetes KORKAAAAAD !! och ja det får jag höra av Lisa varje dag haha och speciellt när jag gjorde det här idag. FUCK jag blir så ... ¨åh jag vet fan inte ens om det är san eller om jag bara drömmde jag menar jag kommer knappat få ett sms " träffa mig?" eller något liknande nej det kommer bli  jag som sitter och tjatar där IGEN ! helvete... jag ville be han nypa mig i armen men jag vågade inte, tänk om det var en dröm s¨å ville jag bara inte vakna. Men lixom hur blir det nu ska jag bara gå hoppas på INGET igen, nej tänker fan inte göra det. Jag får väll ta det som dig... "ngt som bara hände " inte meningen lixom ! Jag kan inte gå och hoppas, det har för i helvete snart gått et halvår, hur dum i huvudet får man vara!!! Nej jag vill fan inte vara mer korkad än vad jag redan är. Något jag ska göra är att bara vänta och se vad som händer.... Jag kommer märka om det här bara var en till av mina drömmar. Men det är ju su HIMLA sjukt hur du kan få mig att må så himla bra, och hur du kan sprida en sån värme i min kropp helt jävla STÖRT !! nej nu blir jag lika sur på mig själv som Fisen höhö...... NEJ ÅHHHHHHHHHHHH får panik HELVETE SÄGER JAG BARA !!!!!!

PULKA :D

Nej inte mycket bloggande blir det nu men lev med det :) Haha nej vad elakt det låter, idag har jag varit runt lite hö. Hahaha när jag kom hem åkte jag och familjen pulka hahaha och så åkte vi tefat eller vad det heter bakom bilen haha fy fan vad kul vi hade, inte skrattat så mycket på länge. Imorgon ska jag in til stan och möta Lisa ska bli jättekul saknar henne massor.



haha, saknar det vattnet :)

RSS 2.0