Hemma

Hejhej nu är jag hemma från göteborg :) orkar faktiskt inte förklra vad vi gjorde eller lägga ut bilder ikväll. Vet inte om Jonas kommer och sover kvar med det får vi se. Skriver mer imorgon. Ciao


Kalla mig inte bästavän om du sen inte står för det, hoppas du vet vem du är !

hm..

Jag tror jag ska lägga ner med bloggandet lite små fjortis tycker jag hehe ... ska tänka på saken

Hos lisa

Tjena :D sitter nu hos Lisafisa och kommer snart bli ut skickad för att mr bajskorv ska komma hit  KUL !!!!!!!, efter skolan åte jag och möte henne vid henns skola som vanligt, haha där träffa vi oxå axel haha snälla han bar upp mig för trappan för att jag inte kunde gå i mina skor. Sedan fick reda på att en viss person va sjuk så då gick jag och Lisa och lämna choklad hjärtan till "den" gick dock barfota för att det gjorde så ont att gå i mina nya skor, men jag ville såååå gärna att "den" skulle ha chokladen så det var bara att kämpa på som en riktigt KVINNA  :D


svar

Postat av: Linn

Gaaaash vilka snygga tights/strumpbyxor du har, vet du var dom är ifrån? (A) <3

svar : Gina tricot men om finns nog inte kvar


..

Känslan går inte att beskriva ...

Lördags :)

Juste, lördag kvällen. Den var jättetråkig hehe, började med vi hos Nicola och åt middag sen så körde elias och Tobeb oss igen till skytten dör vi skulel på någon ja vad ska man kalla de " fest" haha nej det var det inte iallfall. Det var kul att få träffa Mikaela Johanna och Fanny men annars höll jag seriöst på somna. Men Lisa vägrade åka trost att jag var sjuk elaka Lisa ! men men sen ringde jag min taxi Elias hehe fast i ja tobbe körde mig mycket roligare att åka med höhö för han har crossmope(a) Johanna följde med hem oxå så jag och Lisa fick åka två med tobbe och sjön hela vägen haha, det var nog det ända som var kul på hela kvällen vad jag tyckte. När vi kom hem så satte vi på en film och Lisa somnade som vanligt först och sen jag emn gulliga Johanna höll sig vaken. Gud vad kul det var att frå träffa henne, åkte även hem med henne idag och så tog vi det bara lungt :) Här får ni lite bilder från kvällen :)







tack för allt !

Imorgon vet jag att jag inte kommer ha någon lust att blogga alls. Så kan berätta nu att imorgon så ska jag åka och möta Lisa när hon slutat sen ska vi åka till mig och jag måste plugga och sen ska vi ner och träna när jag tror elin kommer vara också ska fixka gymkort till henne. Varför jag inte kommer ha någon andledning att ens vilja valna imorgon är för att det är den 23:e november och jag bara hatar det datumet mest av allt men amtidigt var det då det bästa som har hänt mig hände... Jag och fredric skulle då ha firat ett år. Hitta en massa bilder på oss, vet inte om han kommer bli sur på mig om jag lägger in dom men jag hoppas han inte blir de. (óm du blir de, be mig ta bort dom) Det här blir dom absolut sista bilderna jag lägger ut på oss! men han har du verkligen förändrat mitt liv, han kom när han behövdes som mest .. och gick när hanbehövdes som mest. Men det är tack vare honom jag sitter idag och skriver det här, det är tack vare honom jag tar mina andetag som jag tar än idag, därför vill jag tacka dig så himla mycket för allt !

Här får ni se vad vi ängnade oss åt en kväll haha , störda jag vet :D





älskar den bilden...

















Blir alldeles varm när jag tittar på dig.












Kommer ihåg den bilden..

1 år med dig är min dröm, det är allt jag tänker säga



Johannas och nicolees mästerverk :D


Jag gjorde huvudet sen johanna kroppen och jag benen eller haha fenan :DKommer  en till !!!
Johanna huvudet jag kroppen johanna benen ocg jag skorna :D

MÅSTE SPRINGA TILL BUSSEN NU !!!! Här är den iaf :D


Jag önka jag kunde ge dig mer..

Jag vet inte hur jag ska börja eller ens förklara för dig ... Men jag vill iallfall säga till dig att jag tycker om dig väldigt mycket och du betyder för mig, och jag bryr mig om dig även om du inte tror mig ! Jag vill att du ska må bra! Varför jag inte träffat dig är för jag vill inte att du ska få känsa samma känsla jag har fått känna, det är inte kul! Jag vet att du tycker det är skitsamma och jag förstår dig för jag vet själv hur det känns! Men vad du än säger kan jag inte låta dig få må så, för du är en sån himla bra kille. Jag önska jag kunde ge dig det du vill ha, men jag kan inte just nu... jag vill vara själv ett tag. Det har tagit så himla hårt på mig allt det här med du vet vem... Jag vill träffa dig och jag saknar dig och jag tänker på dig ska du veta! Du är en så himla bra kille och därför vill jag verkligen inte såra dig! Att säga till dig att jag inte ville mer än kompis det var hur svårt som helst därför drog jag ut på tiden... förlåt. Men jag ville inte såra dig, det är något jag aldrig velat. Från första stund jag träffa dig så har du alltid fått mig glad, och jag vet att jag tjatat på Jozzan att börja träffa dig för du verkat så snäll. Så du får aldrig tro att jag tyckt eller tycker illa om dig, för det gör jag verkligen verkligen inte! Jag är glad att vi fortfarande kan vara kompisar, för helt ärligt skulle det kännas konstigt att förlora dig som vän, tro mig jag tänker på dig oftare än vad du tror!  Jag vet knappt vad jag ska säga för att du ska förstå rätt... men allt jag kan säga just nu är att jag verkligen tycker om dig, och jag hoppas jag en dag är redo och kan ta steget vidare och att du då fortfarande står där med öppna armar och tar emot mig !
Du får mig att må bra, glöm aldrig det!


Nu har jag brottom!!

tur att elin ringde och väckte mig för om en halvtimme  eller haha nej om 20 min ska jag vara inne vid gullmars och möta upp mina söta flickor. Ska på mässan :D jipppie !! HOST.
nu måste jag springa puss

Jag ber, försvinn från mitt huvud !

Kom nyss hem från bion, somande i bilen är så hiimla tröött. Filmen var iallfall verkligen jättebra bölade som ett djur typ en kvart efter filmen om minte mer men men hehe och jag som sa att jag inte skulle börja gråta... Men det fanns baar en person som kom upp hela tiden och FAN för det! Är därför inte på bästa humöret just nu och vill bara lägga mig ner..... och snälla låt till aldrig bli måndag jag ber ! "/ och apropå måndag har vi hemstudiedag sköönt!



Veckan i falun va bäst men oxå sämst...
Märkte då att det här.. det finns inte mer
och kommer helelr aldrig komma tillbaka !

NEW MOON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELin kom nyss så nu drar vi på bio :) ha en trvlig kväll PUSSAR :D






BEAUTIFUUUL !!!!



bildbomb, gräsliga !!


















hahahahaha! faan vad jag skratta när hon stod och dansa sådär :D hahaha








åh herregud vad jag kommer ångra att jag lagt ut dom här men men ....













fråga inte ens...






skitseriösa brudarna :D






GO ica maki




Jag Undine Oliva och Vickis köpte då allt det hät och låste in i rummet,
haha 400 kronor slösa vi :D



FYYYYYYYYY, men alla bilder ska in !!!:D


SMEXIGASTE LÄRAREN EVEER !!!


natten spenderades i korridoren , och hahah fy fan vad kul när jag var inne hos Wille vid typ 4-5 hahaa så kom Jocke med ett täcke på huvudet och skrämde skiten ur mig hahaha. Annars skulel då dom andra lärarna skita hem mig på tåget direkt men haha nej inte han, men shiiit vad räff jag blev hade ingen aning om att det va han. HAHAHA !
Och sen vaknade vi av en flok killar kom och dunka musik, och sen en grinig Fanny :D höhö

Haha sen så har vi vår replik:
"Det som händer i Falun stannar i Falun"
Så mer får ni inte veta !!!

Nu mååste jag gå och äta puss :D




Hemma igen

Hejhej, nu är jag hemma igen, verkligen jättetråkigt att åka hem och veta att man aldrig mer får åka upp dit igen menen, vi hade som vanligt sjukt kul och jättemysigt :D  Orkar inte ens skriva allt vi har gjort för det är så mycket haha stördaste tjeejrna jag som till kompisar, men ja därför älskar jag dom :D!

Bjuder på massa bilder snart.

sämst

asså shit vad jag är Dålig, sen 12 idag har jag försök suttit och pluggat jag har inte ens skrivit ett jävla A4 men ändå sätter jag mig abar inte ner och gör klart allt helt jävla mupp :D Menmen...måste bara lägga in min goda fruktsallad typ :) se och lääär !

Man kan använda det man tycker om, men vi hade inte så mycket hemma så det blev bara det här... men gott iaf :D :


skala först mandrinen/ apelsinen :)


Ta fram äpple och skär upp det, ta så mycket som du vill ha :)




Och baanan :)

godast om man skär upp dom :)

ta sen vaniljkesella och på allt :)

ta mycket godast då :)

rör om ...

sätt sen på kanel och socker.
MUUUUMSIGT !



det slutade emd att jag åt upp och satte mig vid tv FY !


robiin och adam :)

AHHH ORKAR INTE SKRIVA ! HÄR FÅR NI GÅR DAGEN I BILDER !!


Adam var käär !

och väldigt vig :)









vet inte vad han gör :)

såå snygg :)

lissaaa`?

Nu börjar jag bli orolig :O Hon svarar inte på mobilen och har inte bloggat och det är verkligen inte liiiikt henne !
ser du det här människa RIIIIIIIIIIIIIIIIIING !


Moa

Ja det är victor på bilderna :)

förlåt för dålig upptadering men igår kväll så var vi hos en kompis med en msaa folk, var lite små trist kan inte riktigt skriva allt för att mina söta föräldrar läser denna blogg och man måste ju ha något hemligt:)
Iallfall det var kul när vi sen skulle gå till bussen/ och åkte lite taxi ;)
hahaha, kom hem vid *PIIP* haha nej jag säger förmycket snart kul var det påvägen hem.
Sov hos empo och var tvungen att gå upp HALV ETT för skulle vara hos min farmor och lga mat med Moa, haha vi ska då ha MVG i hk som DOCK inte robin tror på att jag kommer få !!!
menmen nu måste jag sätta mig och plugga, hoppas victor hjälper mig igen :D

(tråååkigt att ni inte får vte allt !! )
eller nej :D


vackert!

handlar om att bjuda på sig själv :)

Bästa kill kompisen EVER !

 


ÅNGRAR MIG !

hehe kom nyss hem har klippt av mig håret och klippt lugg :)
här får ni en slarvig bild på resultatet :)


haha lägger in bättre sen :)

Kommer sakna min fis !

Kommer inte träffa Lisa på två hela veckor, helt sjukt! Jag kommer dö utan henne :( !!!!

Måste försöka hinna träffa henne på söööndag !!!

 

Nu måste iallfall svara på om jag ska färga håret rödbrunt eller mörkare, bilden ovan ser ni vad jag har för färg nu. Sen så klipper jag lugg imorgon med Frida, åhh jag kommer ångra det. hehe !!
SVAARRA NU !


jag kommer alltid älska dig !

Jag vet fan inte ens vart jag ska börja med att säga, men fan vem har du blivit? Du ikollar på mig som vi aldrig kännt varandra, du kollar på mig som om jag vore helt jävla dum i huvudet ! det är INTE jag som sitter coh ljuger och snckar skit. Jag har föröskt fått dig tillbaka, men helt serisöt att höra det du säger gör sjukt ont1 Så sluta sitat och säga att du älskar ig när du säger sådär! DU har alltid snackat skit om två vissa personen men det är tydligen helt annorlunda nu och då kan du passa på och skita i mig eller? Jag är så jävla trött på ditt betetnde och nu står jag för det jag säger!!! För det du gör det är helt seriöst FALSK, till mig säger du att du saknar mig och skit men till andra då sitter du coh säger att du inte ens vill bli vän med mig igen! Slutaaa! jag orkar inte höra! Och med tanke på hur mycket jag egentligen tycker om dig så ska jag vara tyst, jag ska låta dig vara låta dig umgås med vem fan du vill om det känns BRTA för DIG så varsågod! Jag orkar inte mer, om dte är såhär du vill ha det så visst. För jag kan fan inte gära något mer! Sista året i Falun och vi har en sån här relation kommer vara SKIT men jag har försökt rädda den så jävla mpnga gånger genom att försöka prata med dig.  Men har du hört av din en enda jävla gång+ A det har du och det var för att sitat och klaga på mig det här med tungan! TACK. Du gör mig fan så himla ledsen och det hoppa sjga du förstår, flör jag har iallfall menat alltjag sagt till dig men tydkligen inte du. Jga får höra hela tiden hur bra du mår och hur fucking mycket skit du ditter och snckar om mig ! LÄGG NER MED DET ! för jag vill iså fall inte ha med dig att göra om du beter dig såhär. Det är svårt att säga här för du har gjort mig så JÄÄÄVLA ledsen. Att du inte tog åt dig av det jag sa till dig utanför skolan behvisar bara hur mycket du inte är du längre. Alla förändras och jag tror jga oxå har gjort det, om det är som du vill gå tillbaka till gör det, om det är den vägen du väljer. Men efter det här då skiter jag seriöst i att försöka mer. Men jag kommaer ALLTID stå med öppna armar för dig hur lkedsen du än har gjort mig, komemr jag alltid finnas där för sig och det ska du veta. Men efter dom svaren jag fått av dig på mina sms jag skiickat till dig så märker jag på dig, och nu feter det sista jag fick höra så RÄCKER DET ! Jga lägegr ner och jag ger upp! Du ska veta att jag älskar dig hur mycket som helst, och längst in i mitt hjärta kommer du alltid vara min bästavän och du komemr alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Jag hoppas att när du läser det här tänker tillbaka på alla minnen tillsammans, vilka sjuka grejer vi gjort med varandra. Du är verkligen den ända personen jag varit mig själv med helt ärligt, du är den ända jag någonson varit HELT mig själv! Och det var för jag visste att du öndå alltid fanns där, MEN jag hade fel.... du tog en väg jag ALDRIG trodde du skulle ta igen och det har som sagt sårat mig så himla mycket.... Det finns så jävla mycket jag skule kunna säga till dig, men jag har ingen lust när jag vet hur mycket du inte bryr dig. det här skulel bara bli en mening, men jag kan inte sluta skriva om dig coh dte är för jag älskar dig så mycket! Jag har fortfarande kvar lappen på mitt skåp och den kommer sitta där till den dgaen jag lämnar skolan och inte öpnnar det skåpet igen, då komemr lappen sitta på min spegel, som presenten jag fick av dig. Oah jag komemr fortfarande tänka och sakna dig varje dag men det finns inget me rjag kan göra längre därför ger jag upp... !


Kan inte bli sjuk till falun :O

Hej, usssch e jätte trött. vaknade nyss skulle egenligen åka hem och plugga men soma i soffan, sen gick jag coh la mig i mammas säng en stund. och nu vaknade jag men värsta sendraget i benet f*ck vad ont det gjorde ! Usch är verkligen jättetrött, hinner inte vara det måste lämna in ett uppdrag jag inte ens har börjat på, men nu känenr jag mig baara sur trött och hängig och jag fryser! Nej vad jag klagar FY ! Tänkte om jag skulle stanna hemma  från skolan imorgon och plugga som en jude, men nej då kom jag på att jag har idrott och jg måste ha bra betyg där vilket betyder inga frånvaro ! Men iallfall idag efter skolan s¨å satt jag kvar ett tag men plugga inte tt skit fast att jag har så himla mycket att göra, istället haha så vet jag inte vad vi höll på med men ngn slags gymnastik elelr något och jag fick visa hur vig min rygg va haha. Sen åkte jag och Sandra in till stan och kollade på jackor och så, och nu sitter jag här hemma och e grinig och har en svidande överläpp! haha Nej nu fryser jag ska ner och göra te eller oboy hejdåååå



bjuder på en vacker bild från dagen jag hade en våtdträkt i skolan :)
Fråga inte varför...hehe

Onsdag

Kom nyss hem från träningen, just nu sitter jaq med farmor i telefon :) Hon ska hjälpa mig coh Moa på hemkunskapen i Falun, grymma itealienska farmorn lixom :D Haha jag och Elin har då kört på boxning idag, faan så grymmmma vi e !! hehe Lite kul innan så var jag tvungen att bryta upp mitt lås, haha och jag fick göra det själv. Så vi fick ta nog världens största tång och knäppa sönder de där, haha hjälp va lite läskigt faktiskt. Kom iallfalla precis hem tänke försöka lägga in lite bilder på vad jag köpt idag, men först ska jag hoppa in i duschen, hej så länge :)

Denna älskade människa är sjuk, och jag hoppas fan på att hon blir frisk till Falun, vill inet åka dit utan henne :(
KRYA PÅ DIG SÖTNOS !

Hos elin,Bella sitter här oxå ;)

Anonym om tränat:
jag vill börja gymma men det är typ 16års gräns överallt..är det det på gymmet du tränar? puss :)

Svar:Ja, det är det men det är min låtsas pappa som äger gymmet så jag och får gymma gratis sen har jag fixat kort till några kompisar. Berätta vem du är så kan jag kanske fixa till dig med :)

Hejhej ,
Sitter nu hemmahos Elin (en sovande Elin) kom nyss hit har varit med Empo så åkte vi till Centrum en snabbis sen när Empo drog och min buss inte gick så passa jag på att gå in och köpte mig två tröjor :) Kan kanske lägga in bildnär jag kommer hem:)Nu ska vi ta och steka hamburgare och sen ska vi ner och träna igen:) Puss


Hitta en jättesöt bildpå Elin, åh herregud hon kommer döda mig:)


jaaaaaaaaa

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Olivias pappa köpte nyss dom sita biljetterna till oss!!!! ahhhhhh :D:D I AM HAPPPPPY !!!
Så när ki komemr hem från Falun direkt på bion och kolla på den här snyggingen ;D JAAAAAAA !!!


tränat

hejhej , KOm nyss hem har tränat mig elin och elin haha :) Som vaaanligt tog jag fel på tiden så det blev inte det passet det skulel bli men men alltid kul att prova på något nytt. Nu tror jag att båda elin och elin ska köpa gymkort och jag har lovat träna med dom typ varje dag, så hehe vilka tror jag klarar de? Inte jag iaf :) Men men nu jävlar ska fettet bort. Imorgon tror jag att jag ska träffa Empo ska bli kul har saknat henne faktiskt. Får se hur det blirs ska då träna imorogn oxå puuh, nu måste jag iallfall hoppa in i duschen :) Puss


Bjuder på en fin bild med Fabian :)

...

eller nej jag ska inte sluta, jag vill bara att alla ska sluta komentera fredric okej?! Det spelar ingen roll vad han gjort, bara lägg av okej! Om ni vill säga något säg de till mig inte här så alla och framförallt han kan se det!

Fabian och Simon drog nyss iallfall, gick till honom efter matchen och sen till mig :)
Gjorde inte så mycket satt bara och kolla på galan, nu måste jag verkligen föröska sova i natt blev det inte mycket till sömn...

Hörs!

Jag vet inte ens vad jag ska säga längre...
Ingen får mig att känna som du !

slut bloggat !!!

Jag är så JÄÄÄVLA TRÖTT PÅ ALLT !!!! den här bloggen har gett mig tillräckligt med problem så nu skiter jag i den och slutar bloggar ett tag framöver. Jag vill bara säga till alla!Sluta kalla Fredric elaka saker, och glöm allt jag sagt om honom. Sanningen är som ni säket alla vet är att jag fortfarande älskar honom mest av allt, och han han har trots allt varit min pojkvän och därför vill jag att ni slutar säga saker om honom elelr till honom. Det är över mellan oss nu jag vet inte ens om jag känenr honom längre. Så alal som vill prata med honom skriv inget om mig eler något sånt. Det får räcka nu!

Lisa har bett mig svara på era frågor :)

Postat av: rebecca

hur kan du shoppa så mycket och ha så mycket pengar?
är du oskuld? om inte vem tog den? :)
har du löshår?
hur mycket väger du? vart gymmar du?
älskar din blogg! :D

Svar:
Jag har ingen aning faktiskt, så fort jag får mitt barnbidrag springer jag till Centrum/ stan och köper upp allt :)
Nej, Mikael Granlund
Nej det har jag inte, men vill ha :)
Har inte vägt mig på länge vill inte veta hehe:) På min låtsas pappas gym ( Njaden i haninge)
Tack söta du :)

 

Postat av: jossan m

haha den gamla vanliga frågan :p

varför började du blogga?
vilka andra bloggar läser du?

Svar: Varför?hm...Det verkade roligt och jag tycker det är kul att skriva. Sen är det kul oxå att senare sitta och läsa igenom vad man har gjort och sånt :)
Det är helt olika, ibland kanske jag läser alal möjliga och ibland bara någon så det är verkligen helt olika :)

Postat av: Tjockis ulla

Vem är den där Jonas? E han snygg och vad känner du egentligen för han? :O

Svar: Hej Jonas :)
Jonas är en kille som jag träffat i Tyresö:) Ja han är snygg, och Lisa tycker han är JÄTTE snygg :)
Vad jag känner .... Jag vet inte riktigt faktiskt.  När jag är med honom så är han en jättemysig kille att vara med men jag vill inte ha något förhållande just nu därför vill jag inte börja få känslor för någon. Men Jonas är verkligen en UNDERBAR kille :)

 

Postat av: maddddee

heej!
höhö här kommer mina frågor ;)
vem är din absolut bästa vän?
hur många besökare har du?
och hur kan du vara sååå söt?
puss på dej

Svar: Jag har ingen bädtavän längre, hon har svikit mig något totalt ! Men jag har min underbara Lisa som jag berättar ALLT för, haha till och med lite förmycket ibland tror jag (a)
hehe jag kolalr faktiskit aldrig dem för det är så få, men sist jag titta var det i genomsnitt 100.
Jag ? söt? hahaha, det är jag inte :) Men tack och puuss !

 

Postat av: Lisa

Konstigaste grejen du varit med om? =)

Svar: HAHA, det går inte att skriva ner allt konstigt jag varit med om :)

 

är det sant att du har haft pojkvänn/pojkvänner medans vi var gifta :O?

Svar: Ja tyvärr Undine, men du vet att du betydet alltd mest av alla :)

 



DÅLIGT HUMÖR !

Hejhej, Idag väckte Lisa mig kvart över 1 genom att typ sätta sig på mig och hoppa vet inte vad så längre än de fick man inte sova. Jag orkaaar verkligen inte berätta går kvällen men om ni ät intresserade läs då på Lisas blogg. Vi var iallfall med Fabian och Simon. haha något jag måste säga är när vi kom hem hade vi grymt kyl, har nog aldrig sjungit så falsk och högt förut hahahaha mer säger jag inte Men kul hade vi :D
Istället för långt inlägg blir de lite bilder :)

Jag orkar inte täcka för mitt fejjs

hehe















Elias brooder :)






hehe, alal blir inte söta på varje bild ...



haha omg !




Hoppas det duger :) Nu ska vi börja röra oss mot min far och jag ska städa osv, jättekul.
Sen tror jag vi träffar Bella och Elin :)
puss


Heron City :)

Godmorgon, Vknade för en tund sen... Hemsk natt kunde inte sluta drömam om honom :/ Menmen sånt är livet, Jag ocj Lisa har iallfall ätit frukost och fixat oss elelr Lisa sitter fortfarande och fixar sig lite. Idag ska vi åka och bowla hehe på heron city men Nicola pappa Pontus Marce och Elias kan bli kul med den galna familjen :) Hinner inte skriva mer Hörs senare puss :)



söta lisa :)

Fabian och Simon

Hejhej KOm nyss hem. Idag elelr Ikväll så åkte vi vid 8 och käkade hos Nicola Sen så körde Snölla Pontus och Elias oss till Centrum för sen där fick vi åka vidare med Tobbe tror jag han hette och Elis, haha faan det gick fort att åka men han Tobbe :) Vi åkte iallfall och träffa Fabian och Simon där vi mötte upp Undine oxå.Så skulle vi gå till Simon men kom på vägen att vi skulle gå förbi och köpa chips och godis mohaha så det gjorde vi. Så dåå skulel vi gå till simon men det var för långt och det var så jääävla kallt ute så vi gixk till Lisa och kolal på film och bara mysde:) Hahahaha Dagens skönsate :
Lars (Lisas låtsas pappa) : Vilken film kollar ni på
Vi : ( vad den nu hette )
Lars: aha, det är han som är bad guy
Simon : Vi kanske ska hyra en ny film..?

HAHAHHAHA , gud vad vi  garva :)

Juste måste bara säga oxå, idag så gick min kära låtsas bror Elias upp på bakhjulet med mig PÅ och det var såå läskigt så jag hoppa av i farten, hehe (aa)

Just nu ligger Lisa och sover i min säng när hon sa för typ 10 sekunder sen : Nej jag kommer inte somna, menmen.
Så jag vette fan var kameran är, det var bara hon som tog bilder idag därför får dom komma ut senare :).... Ny vakna hon och hon hade kameran med siig :D





haha väälidigt vackert :)

HAHA , Simon fick ragg hos Lisa (jättesöta)

haha ehmm... ja Garvet efter Simons klockrena komentar :D

Lägger  ut en gammal bild från falun oxå, haha ! eller vette fan vart vi var...

Jag och Undine

Menmen säger gonatt för ikväll !

syster yster !

Jag sknar dig hela tiden, det komemr inte gå 3 utan dig det VET jag !


Jag e bara så BÄST :D


Här har vi då Fannys snurr :D

Nu kommer min ...( Trumvirvel)


Haha jag och fanny gjorde VÄÄÄRSTA dansen :)


Jätet söt bild på elin som togs igår :)


Jga och Elin är GRYYMA ! BILD BOOOMB

Hej :) KOm nyss hem Idag så har jag så simmat med skolan, had först på mig en vit genomskinlig bikini åh herregud haha men sen fick jag låna en av Jossan liiite liten men hellre de :)  Haha måste bara skryta med att jag klara till slut att simma under vattnet en hel längd:) MOHAHAHA Sen åkte vi till skolan och jag skrev faktislt klart min slutsats, trodde aldrig jag skulel hinna med det men det gjorde jag. Efter skolan åkte jag Elin och Fanny och åkte skriiidskor haha måste abar säga att jag och Elin är GRYYYMA ! haha. Bilder kommer snart :) Nu sitter jag här och är ososial med Lisa och Elin därför får det här blir ett slarvigt och snabbt inlägg ): PUSS















































haha enjoy :D

måste bara säga..

Att denna piercing rekomenderas INET att köpa! Den e mjuk så ville testa, men eftersom staven är så mjuk så ramlar kulan av hela tiden!
Så DISS till denna !

Fler inlägg på ingång / bilder:)

hahahahaha, fan vad vi garva idag! E rätt dum som lägegr ut det här men jag e tvungen , man ser ju inte vem de e! Det var iallfall en tjej som satt utanför det rummer vi satt i , och hahaha det satt serilst papper i springan som vickis sa haha! Vi skrev en lapp där de stod" Inget illa menat men du har papper i brallan" haha men änd så tog hon inte bort de, jag fick on i magen av allt garv, haha! Självklart filmade jag oxå :)


Så snygg va man den kvällen :)


Ute kväll med Empo :)
Nu blir det nog inga fler inlägg så jag säger Godnatt!


Simming och skridkor på samma dag :)


Satte på mig en väldigt snygg och skön trlja när jag kom hem.
Idag efter skiolan så åkte jag och Lisa in direkt till stan och kolla på jacka till mig, haha får se om det blir någon jacka för mig nu (a) Gick runt i stan lite och köpte lite prylar orkar inte ta kort(aa)
Sen åkte vi hem till mig var så tråkigt väder så inte såå kul att gå runt där. En sak jag inte förstår med Lisa elelr en av alal saker haha, HON GILLAR INTE ATT GÅ OCH KOLLA PÅ KLÄDER !!!!:O
Lisa
när du läser de här ber jag dig gå ner och ta tempern och kolla omd et är något fel :D
Men älskar henne ändå !! <3 När vi kom hem satte jag mig och plugga lite och små sncka med Lisa hon han inte vara här så länge för hon skulle hem och äta OCH träffa *PIIIIIIIIIP* gillar det inte kan jag sägaaaaa !!
Men jag har då inte alltid lyssnat på henen vilka jag borde träffa och inte, höhö !
Nu ska jag forsätta snacka lite med Undine om imorgon för då ska vi simma med skolan GUUUUUD så kul !  elelr inte. Iallfall ska mötas vid T Centum imorogn vid 9 för vi har sov morgon :) Efter vi simmat går vi upp till mig och käkar elelr så äter undine på donken vet inte vad haha sen åker vi tillbaka till skolan!
Haha och juste, efter skolan ska faktiskt jag Fanny och Elin åka skridskor:) Ska bli jättekul tycker jag OM jag klarar av att hålla mig uppe på benen, nej nu ska jag inte tråka ut er!
GLOM INTE OCH PASSA PÅ FRÅGA EN MASSA FRÅGOR NU :D


Nu blev det många inlägg :)

Bilderna på Wille haha :)











Juste...ska jag ? Ja eller nej ?

Kom på att jag lovat en bild på mig i lugg, haha hitat verkligen ingen bra !

Dom jag hitta, och ja jag har kläderpå den första !


Ngn ville ha en frågestund, varsågod !


bilder på wille kommer snart in , haha !

Klar med städningen :) Tänkte lägga in lite bilder på vad jag köpte igår och för ngn dag sen, orkade inte leta upp allt mer än hälften e hos mamma men här får ni en bild på lite av det jag köpt :)

Mössa - Gina tricot
linne- H&m
Trosor- H&m
Typ t-shirt- Gina tricot
Alla ringar kom ej med men alal e köpa på Gliter
Grå "jacka" - gina Tricot
Naglack- H&m
Armband- Ginatricot

BUSTEEEED !

Idag fick mina päron reda på min tungpiercing, är så himla osmart och lägegr ut bilder på mig. Pappa han e mest besviken på mig hatar sånt !! mamma har jag inte vågat prata med än men snart får jag väll ett samtal och det komemr inte bli något trevligt. Så ja därför har jag inte skrivit ngt om när jag tog hål i tngan men nu akn jag väll göra det hehe. Måste vaar en duktig flicka nu så jag har pluggat lite och ska nu sätat igång att städa, OM jag hinner sen så ska jag lägag ut lite bilder men först måste jag få lite pluspoäng här hemma "/

I MISS U !!

duktiga jag ..

....har tränat idag igen :D Kom nyss hem har äit och så, så nu hoppar jag in i duschen! hej då länge !

godnatt

Nu måste jag verkligen föröska sova,
hörs imorgon puss :D

hehe ännu en vacker bild :)

Dags för plugg !

Det var gryyymt jobbigt kan jag säga , jag har verkligen tappat min lilla kondition som jag nu hade eller vad det heter :) Men iallafall när jag kom hem så åt jag lite snabbt sen fort in i duschen och nu sitter jag här :) Hahaha på bussen på vägen hem så somna jag (aa) haha så en kille kom fram till mig och typ putta till mig på axeln och ba " du åker inte förlångt nu va ?" haha det var lite pinsamt :) Imorogn ska jag träfaf Lisa igen, och japp vi ska ner och träna igen oxåå:) Nu måste jag faktiskt sätta mig och plugga, ciaao :)

Laddar upp fler senare :)

AFROPOWEDANCE :D

Nu drar vi :)

HAHAHA


Hos lisa

Hej :D Haha vet inte varför men jg är heelt speedd hah v ett tag sen man mådde såhär bra. Sitter iallafall hemma hos Lisa skule egentligen åkt till mig men hon var så himla kissnödig så vi åkte till henne. Idag var jag duktigt och satt kvar i skolan en timma och skissa på någon grej vi ska ha till NO haha ska bygga ngt reningsverk, hopps på att det går bra :) Juste har tjatat mig till Lisa nu så hon hänger med och tränar haha blir Afropower dance hihi skitkul, inte för att mn ser så snygg ut när man gör det men men !

just nu hehe


Lisa Premberg

Jag älskar dig med,
jag är hur glad som helst för att jag har dej,
vet inte hur jag ska kunna tacka dig för allt!
Men att säga att jag älskar dig är så starkt ord
och jag vill säga det till dig för du är speciell för mig !

bella

Bella har oxå lag in lite bilder så här få ni hennes blogg :) http://bellalicious.blogg.se/

en kväll med Bella, haha

 

HAHA, det handlar om att bjuda på sig själv :)

 


framme

Kom nyss fram till pappa med min "lilla" väska haha

Den rana spegeln :)
Nu nästa inlägg ska jag försöka ladda upp lite bilder men tar så långt tid så får se hur mpnga det blir :)

mot pappa

hejhej blir bara ett litet snabbt inlägg, ska åka till pappa har packat väskan osv :) Skriver mer sen puss :)

GULD TILL GNAAAGET :D

hejhej kom hem vid halv 10 för jag missa bussen! Så hurtiga jag gick från kulfångsgatan äääända till handensnärsjukhus och söta Lisa möte mig på vägen. HAHA på vägen in från stora vägen till mitt lilla hus prata jag med henne i telefon har nog aldrig skämmt ut mig eller skrikit så mycket i hela mitt liv mer säger jag inte haha. När jag kom hem skulel jag koka ris viiilket inte gick så bra brända fast hälften menmen :) Orkar inte skriva vad jag har gjort meen kort: Idag så vaknade jag upp hos Empo elelr pappa ringde mig vid halv tolv för han skulle hämta mig tolv usch vad trött jag va då. Iallfall pröv red en häst känndes sådär liten segkorv tycker jag men men får se om jag åker dit igen. Sen åkte jag och kolla på AIK ååhhhh vilka tog hem GULD då :) jo AIIIIK !! så himla hääärligt:) SEEn efter åkte jag hem till Elin och träffa Jonas jesper och ja då Elin . Faaan vad jag hatar att säga till någon som tycker om en att man bara vill va vänner, jag vet själv hur det känns! FY!! men man kan inte styra över sina känslor så det är bäst att vara ärlig! Imorgon är det Måndag coh skola BLÄÄÄÄ på det så ska väll föröska gå och lägga mig snart. Tror jag träffar Empo imorgon efter skolan, nej nu orkar jag inte skriva meeer! Jag lovar att det komemr komma massa bilder snaart :) puss

Empo;

Kom nyss in till Empo har varit en rolig kväll tycker jag :) Dagen började med att jag vaknade upp hos Bella så åt vi frukost och så sen så träffade vi Eric ett litet tag och så åkte jag hem:) PÅ bussen hem så hoppad Empo på så vi drog hem till mig och käkade :) Efter ett tag så drog jag ut och träffa alla tjejor haha trodde ingen skulle vara direkt utklädd så klädde inte ut mig men när jag kom dit så va typ hälften det så det blev en snabb sminkning på bussen för mig inte så lyckad ( förösker lägga in bild ) Så vi var ute ett tag gjorde inte alls mycket, drog till Centrum och träffade på Jonas och en massa vette fan vilka som var där hehe. Sen så åkte jag och tre andra vidare till trollvbäcken och gjorde lite buss hehe (a) och till slut drog jag hem till Empo, så då tvättade jag av mig allt mitt smink och tvätta håret. Eftersom vi haft mjöl krig haha fan va kul, ska föröska fixa fram lite bilder som togs under kvällen, haha. Iallfall så drog jag och Empo ut och träffade Tobbe och Agge skulle egentligen åkt på typ fest men det orkade vi inte hehe. Så nu sitter jag här med en sovande emelie bredvid mig ska föröska väcka henne för jag vill ha TE :D  Juste försöker då somsagt lägga in bilder men det krååånglar men jag kämpar på haha. Hoppas ni haft en kul kväl för det har jag :D PUSS så länge :)

wiiee, hon vakna :) Så slänger in bilderna snart för nu vill jag ha te innan hon somnar igen :)


RSS 2.0